Afbeelding

Herman Brood-verkoopexpositie in Velp

Velp 391 keer gelezen

VELP - In het weekend van 15, 16 en 17 december houdt Art Partner Kunstuitleen samen met een galeriehouder van de erven van Herman Brood een verkoopexpositie. Art Partner kunstuitleen vind je aan de Basilius van Bruggelaan 2 in Velp. Op 15, 16 en 17 december geopend van 12 tot 17 uur.

Aangeboden worden schilderijen, tekeningen en memorabilia van Herman, direct uit eerste hand. De schilderijen en tekeningen zijn uit de hele loopbaan van Herman afkomstig, zowel uit de beginjaren als de latere jaren. Ook zijn enkele zeefdrukken beschikbaar. De memorabilia betreft bijvoorbeeld bierviltjes en een kussensloop.

Herman Brood deelde vele jaren zijn atelier in Amsterdam met Greger Espen Hagen. In de werken van Herman zijn invloeden van Hagen herkenbaar. Maar in de werken van Espen Hagen zijn ook duidelijk de invloeden van Brood zichtbaar. Ook van Espen Hagen zijn diverse werken beschikbaar.

Het verkoopweekend wordt verder aangevuld met een uitgebreid aanbod van klein grafisch werk: etsen, houtsnedes, linosnedes, lithos en dergelijke. Verder is er een prachtig aanbod van (draagbare) textielkunst zoals we dat jaarlijks in december aanbieden. Voldoende reden om een bezoek te brengen aan de mooie kapel van het nonnenklooster in Velp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant