Afbeelding

Buiten-”Gewoon” Velp doet mee aan Kinderboerderijendag

Velp 716 keer gelezen

VELP - Op zondag 4 juni opent kinderboerderij Buiten-”Gewoon” in Velp haar deuren tijdens de jaarlijkse Kinderboerderijendag. Tussen 11 en 16 uur kan jong en oud genieten van een prachtige dag vol activiteiten.

“De Kinderboerderijendag wordt dit jaar extra bijzonder door het vernieuwde belevingsbos (foto) van IVN natuur en educatie Grave”, zo laat Buiten-”Gewoon” weten. “Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen en ontdekken. Op de kinderboerderij zijn er workshops waarbij kinderen leren hoe ze zelf brood kunnen bakken, spelletjes spelen, knutselen, dieren knuffelen en ze krijgen een versnapering. Hiervoor kan een strippenkaart gekocht worden van vier euro. Het belooft een gezellige en leerzame dag te worden voor jong en oud.”

Terwijl de kinderen spelen en leren kunnen de ouders genieten van de prachtige omgeving van het park en lekker wandelen in het natuurgebied. Tijdens de Kinderboerderijendag kunnen bezoekers daarnaast genieten van muziek en zang van blaaskapel De Deurdouwers en smartlappenkoor Los Zand, beiden uit Velp. Een mooie dag vol plezier voor het hele gezin.

Kinderboerderij “Buiten”-Gewoon ligt aan de Beukenlaan 8 in Velp. Parkeren kan op de parkeerplaats voor Brede school De Verrekijker.

Uit de krant