Afbeelding

Kerst op de kinderboerderij in Velp

Velp 1.413 keer gelezen

VELP - Op zondag 18 december houdt Kinderboerderij Buiten-“Gewoon” in Velp haar traditionele kerstactiviteit. Er is muziek, glühwein en warme chocolademelk. Natuurvereniging IVN Grave verzorgt, in samenwerking met de kinderboerderij, ‘s ochtends om 10.30 uur eerst een sfeervolle kerstwandeling voor jong en oud over het zogenoemde Zwietenpad op landgoed Mariëndaal in Velp. Dit pad loopt over het landgoed waar lang geleden de Jezuïeten woonden. De kinderboerderij is het start- en eindpunt van deze kerstwandeling.

Voor de kinderen zijn op de kinderboerderij ‘s middags van 12 tot 16 uur allerlei leuke activiteiten te doen. Ze kunnen knutselen, spelletjes doen, brood bakken, dieren knuffelen, een wensboom maken of het belevingsbos van IVN bezoeken. Er is een strippenkaart voor de verschillende activiteiten in de middag te koop voor 4 euro. Je kunt ook gewoon rondwandelen, de entree is gratis. Buiten-“Gewoon” vindt het leuk als de kinderen in kerstsfeer gekleed komen. 

Vanaf 18 december is de ‘beeldengroep’ te zien in een nog mooiere kerststal. Deze kerststal is ook te zien tijdens de gebruikelijke openingstijden van de kinderboerderij aan de Beukenlaan 8 in Velp, op het park Mariëndaal achter basisschool Sint Jozef. Er is parkeergelegenheid volop. Zie voor alle openingstijden de website www.kinderboerderijvelp.nl of kijk voor meer op www.kinderboerderijvelp.nl/kerst-op-de-kinderboerderij/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant