Afbeelding
Ben Schonewille

Dorpsraad wil Velp op kaart zetten met fotowedstrijd

Velp 27 keer gelezen

VELP - Met de integratie van Velp binnen het Land van Cuijk vindt Dorpsraad Velp het nog belangrijker om hun dorp op de kaart te zetten en te houden. Dit gebeurt onder andere door de gesprekken met wethouders en overige contactpersonen van de gemeente, maar ook met inwoners en bestuurders van andere dorps- en wijkraden. Daarnaast faciliteert de dorpsraad waar kan en nodig is projecten met betrekking tot het verbeteren van de leefbaarheid en veiligheid. Het idee is ontstaan om Velp op een heel andere manier ‘op de kaart’ te zetten met een ludieke actie.

Alle inwoners van Velp mogen tot 30 september foto’s van de mooiste plekjes en/of gebouwen van Velp bij de dorpsraad aanleveren. Na afloop worden de bijzonderste foto’s uitgekozen om een mooie kaartenset van te laten drukken. Deze kaartenset zal op diverse punten te koop worden aangeboden. De opbrengst ervan komt ten goede aan de leefbaarheid in Velp. Een leuke manier voor inwoners om hun eigen dorp te steunen. Bovendien kun je er een leuke prijs mee winnen. Het is belangrijk dat de foto’s aangeleverd worden per mail naar info@dorpsraadvelp.nl, in het originele fotobestand en in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Vacature
Tot slot is de dorpsraad op zoek naar enthousiaste bestuursleden om het huidige bestuur te versterken. Met de fusie van vijf gemeenten tot één Land van Cuijk begin dit jaar wordt het immers nog belangrijker dat Velp zichtbaar is en blijft. Voel jij je betrokken bij Velp en wil je graag een steentje bijdragen aan een leefbaar Velp? Neem dan contact op via info@dorpsraadvelp.nl of met één van de bestuursleden.

Uit de krant

Uit de krant