Afbeelding

Expositieweekend in Velp vol textielkunst en sieraden

Velp 244 keer gelezen

VELP - In het weekend van 21 en 22 mei houdt Art Partner in Velp weer de expositie Stijlvol en Smaakvol, een verkooptentoonstelling vol kunst, kleur en smaak. Tijdens deze verkoopexpositie kun je kennismaken met diverse kunstenaars op het gebied van textielkunst en sieraden. Er wordt werk gepresenteerd van Marianne Hoedemaekers, Puur Maarten, Hanneke Paumen, Marion Lappenschaar en Gerrie en Maria Bueters. 

Marianne Hoedemaekers ontwerpt van sieraden in verschillende materialen. Hanneke Paumen gebruikt diverse materialen zoals goud, zilver, metaal maar ook hout, papier en textiel. Maria en Gerrie Bueters zijn gespecialiseerd in textiele werkvormen. Puur Maarten sieraden ontwerpt zilveren sieraden. Marion Lappenschaar creëert van papier en textiel decoratieve natuurwerken. In de galerie is een tentoonstelling van recente aanwinsten van Art Partner, zoals etsen van Marcel Schellekens, schilderijen van Jos van Beek en beelden van Lei Hannen. 

Tijdens dit evenement kun je ook proeven van regionale hapjes en dranken uit Frankrijk. Stijlvol en Smaakvol vindt plaats in de voormalige kapel en refter van kasteelklooster Bronckhorst aan de Basilius van Bruggelaan 2. Beide dagen is de galerie open van 11 tot 17 uur. Toegang is gratis.


Uit de krant