Afbeelding

Dorpsraad: ‘Reageer op KernenCV Velp’

Velp 96 keer gelezen

VELP - In de tweede helft van 2021 heeft het Bouwteam, bestaande uit 15 vertegenwoordigers uit Velp, een KernenCV opgesteld voor het dorp. De dorpsraad van Velp roept inwoners op te reageren op het KernenCV. “Want wij willen natuurlijk graag weten of iedereen zich kan vinden in het KernenCV”, zegt secretaris Hans Willekes namens de dorpsraad. 

“Geef aan wat je belangrijk vindt voor Velp door te reageren op het KernenCV via https://ons.landvancuijk.nl/uw+dorpwijk/velp/default.aspx of via info@dorpsraadvelp.nl.”

Waarom een KernenCV voor dorpen en wijken? De nieuwe gemeente Land van Cuijk vindt het belangrijk dat alle kernen en wijken zich in 2022 kunnen voorstellen aan het nieuwe college en de nieuwe gemeenteraad. Willekes: “De boodschap is dan; dit zijn wij en hier staan wij als kern voor! Om dat te bereiken zijn in elke kern inwoners aan de slag gegaan om een schets te maken van die kern. Hierin staan de sterke punten, de verbeterpunten en de prioriteiten afgebeeld. De schets geeft aan wat er nodig is om de leefbaarheid in het dorp te behouden en te verbeteren. Voor dit nieuwe bestuur zijn die cv’s heel belangrijk als richtsnoer bij het maken van plannen en beleid.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant