Afbeelding

Parkcross op zondag 10 maart in sportpark Uden

Sport 516 keer gelezen

UDEN - Atletiekvereniging De Keien houdt zondag 10 maart de Parkcross. Het sportpark van Uden is dan het decor voor de vierde en laatste cross van de Keiencrosscompetitie. De deelnemers worden getrakteerd op een afwisselend, bochtig en grotendeels onverhard parcours.

Nu het voorjaar weer langzaam in aantocht is, nadert het einde van het crossseizoen. Dit geldt ook voor de Keiencrosscompetitie, die dit jaar voor de 47e keer georganiseerd wordt door De Keien. De Parkcross betekent het slotstuk van de crosscompetitie. Zondag 10 maart zullen de laatste punten worden verdeeld en zal na afloop van de Parkcross het eindklassement van de crosscompetitie worden opgemaakt. Voor het eindklassement komen lopers in aanmerking die bij minimaal drie van de vier crossen de finish hebben gehaald.

De Parkcross begint om 10 uur met wedstrijden voor pupillen U8 tot U12, gevolgd door wedstrijden voor junioren U14 en U16 om 10.15 uur. De wedstrijd voor junioren U18-U20, recreanten en wedstrijdlopers begint om 10.45 uur. Recreanten hebben de mogelijkheid te finishen na iedere ronde (1.780 meter) met een maximum van 6 ronden (10.680 meter). Wedstrijdlopers lopen de volledige afstand.

Inschrijven voor de Parkcross is mogelijk tot een kwartier voor de start bij het wedstrijdsecretariaat in atletiekstadion De Kuip. Iedereen die van hardlopen houdt kan deelnemen, je hoeft geen lid te zijn van een atletiekvereniging. Het inschrijfgeld voor pupillen U8-U12 en junioren U14-U16 bedraagt 4 euro. Voor junioren U18-U20, senioren en recreanten bedraagt het inschrijfgeld 6 euro.

Deelnemers kunnen parkeren, omkleden en gebruik maken van de sanitaire voorzieningen bij het atletiekstadion. In de kantine vindt na afloop van de Parkcross de prijsuitreiking van het eindklassement plaats.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant