Afbeelding

A Star is Born sluit eerste seizoen Filmcafé Phoenix af

Schaijk 863 keer gelezen

SCHAIJK - Filmcafé Phoenix in Schaijk draait vrijdag 2 juni A Star is Born. Een Amerikaanse romantische muziekfilm met Lady Gaga en Bradley Cooper in de hoofdrollen. 

“Ze speelden hun rol zo overtuigend dat velen daarna dachten dat de twee echt een relatie hadden met elkaar”, laat de organisatie van Filmcafé Phoenix weten. “Het is dan ook een lust voor het oog om het tweetal te zien spelen. Natuurlijk speelt de muziek, speciaal geschreven voor deze film, een belangrijke rol. Met name voor de muziek heeft de film een aantal belangrijke prijzen gewonnen, waaronder de Golden Globe voor het beste originele nummer. Bij de première in 2018 op het Festival van Venetië kregen beide hoofdrolspelers een staande ovatie die maar liefst acht minuten duurde.”

De film begint om 20 uur. Inloop vanaf 19.15 uur. Eem kaartje kost 5 euro. Tevoren aanmelden is wenselijk via www.dorpshuisschaijk.nl.

Met deze film sluit het Filmcafé Phoenix zijn succesvolle eerste seizoen af. Alle voorstellingen werden boven verwachting goed bezocht en de vertoonde films werden gewaardeerd: bijna alle bezoekers evalueerden de films met ‘goed’ tot ‘zeer goed’. 

Het nieuwe seizoen wordt geopend op vrijdagavond 8 september met een buitenfilm op het plein vóór De Phoenix. Dan wordt vertoond de prachtige film A yak in the classroom uit het exotische Bhutan. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant