Afbeelding

Vijfde editie Heel Schaijk Wandelt & Handelt op zondag 2 juli

Schaijk 495 keer gelezen

SCHAIJK - Na de succesvolle editie van vorig jaar zomer vindt op zondag 2 juli opnieuw het wandelevenement Heel Schaijk Wandelt & Handelt plaats.

Organisator Bianca van der Heijden van Enjoy legt uit hoe Heel Schaijk Wandelt & Handelt in zijn werk gaat. “Op zondag 2 juli wordt er van 11 tot 16 uur niet alleen gewandeld, maar ook gehandeld bij diverse inritten en tuinen in het dorp”, vertelt Bianca. “Heel Schaijk Wandelt & Handelt is bedoeld voor de particulier die de zolder, garage of kast heeft opgeruimd en spullen vanuit zijn eigen tuin of oprit wil verkopen. Maar bijvoorbeeld ook voor hobbyisten die hun kunstwerken willen tentoonstellen.”

De eerste aanmeldingen zijn al binnen, vertelt Bianca, “maar er kunnen er nog meer bij. Opgeven kan tot half mei via en2020joy@gmail.com. De deelnemersroute wordt begin juni bekendgemaakt via social media, Arena en de facebookpagina Enjoy, te herkennen aan het logo van Heel Schaijk wandelt en Handelt.”

Net als bij de vorige edities voert de route door heel Schaijk en is het naast wandelen ook mogelijk om deze op de fiets of zelfs met de auto te volgen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant