Afbeelding

Heupen los: dansen met begeleiding bij Onder de Linde Schaijk

Schaijk 917 keer gelezen

SCHAIJK - Bij Onder de Linde vond woensdag 18 januari de eerste dansavond plaats voor inwoners van Schaijk en hun mantelzorgers of begeleiders. Deze zijn bedoeld voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen. Het is een gezellig gebeuren met deze keer muzikale ondersteuning van Gerard Kol. Er werd zichtbaar genoten. Wie even wilde zitten, kon uit volle borst meezingen met de muziek van vroeger. Naast de gezellige sfeer en een dansje werd er ook voor een hapje en drankje gezorgd. De dansavonden vinden voortaan maandelijks in het ontmoetingscentrum van Zorgcoöperatie Schaijk plaats. Voorop staat dat ieder met een glimlach weer naar huis gaat. 

De dansavonden worden georganiseerd in samenwerking met woon-zorglocatie Vierhoven en Zorgcoöperatie Schaijk. Mantelzorgers en begeleiders zijn welkom. Er kan vervoer geregeld worden voor mensen die gehaald en gebracht willen worden. De volgende dansavonden zijn gepland op woensdag 15 februari en woensdag 15 maart van 19 tot 20.30 uur. Ontmoetingscentrum Onder de Linde is gelegen aan Het Hofke 2 in Schaijk. 

Aan deelname aan de dansavonden zijn geen kosten verbonden, vooraf aanmelden is wel wenselijk. Dat kan bij Hilda de Jongh, wijkverpleegkundige Zorgcoöperatie Schaijk, via wijkverpleegkundige@zorgcooperatieschaijk.nl of 06-30104816. Dus heb je vragen, wil je jezelf of iemand anders aanmelden of wil je vervoer naar de dansavond regelen? Neem dan contact met haar op.

Uit de krant