Afbeelding

Charmecamping Hartje Groen wint voor vijfde keer Gouden Zoover Award

Schaijk 2.377 keer gelezen

SCHAIJK - Deze week zijn de winnaars van de Zoover Awards bekendgemaakt. Charmecamping Hartje Groen wint voor de vijfde keer op rij een gouden Zoover Award. De 6 jaar jonge logeer- & kampeerbestemming staat daarmee wederom in de top 3 van de hoogst gewaardeerde accommodaties van Brabant. Gedurende heel 2022 zijn er meer dan honderd reviews geschreven door gasten van Hartje Groen die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantiebestemming.

De best gewaardeerde accommodaties in Nederland, die van hun gasten gemiddeld een 9 of hoger (‘uitmuntend’) kregen, zijn beloond met een Gouden Award. Van álle meer dan 16 duizend beoordeelde hotels, B&B’s, vakantiehuizen en -parken, groepsaccommodaties en campings in Nederland waren dat er in totaal in 64. Alle accommodaties met een 8 tot een 9 verdienen een Zilveren Award.

‘Hartstikke trots’
We zijn hartstikke trots met ons hele team op onze vijfde Gouden Zoover Award”, reageert Joep Manders van Hartje Groen op de prijs. “Je zou denken dat het voor de vijfde maal vanzelfsprekend wordt, maar dat is het allerminst. Vakantie is quality time. We werken er met ons hele team elke dag weer aan om onze gasten een tot in de puntjes verzorgd verblijf in de natuur te bieden.”
Uit de reviews blijkt waarom de gasten Hartje Groen zo hoog waarderen: de gastvrije en hartelijke medewerkers, de fijne sfeer, bijzondere ligging midden in natuurgebied de Maashorst en de netheid en mooie aankleding van de logeeraccommodaties en kampeerfaciliteiten. “De mooiste complimenten die je van je gasten kunt ontvangen”, lacht Joep.

Over de Zoover Awards
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde vakantieparken in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf, kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2022 worden meegenomen. In januari 2023 worden de Awards door Zoover bekend gemaakt. Je vindt alle Zoover Award Silver winnaars en de Zoover Award Gold winnaars op Dít zijn de Zoover Award Gold winnaars van 2022 | Zoover vakantieblog.

Uit de krant