Afbeelding

FOTOREPORTAGE: DAW Schaijk huldigt jubilarissen tijdens nieuwjaarsreceptie

Schaijk 2.052 keer gelezen

SCHAIJK - Na twee geschrapte edities kon het dit jaar dan weer wel: de traditionele nieuwjaarsreceptie van DAW Schaijk. Een traditie die weer heropgebouwd moet worden in het post-coronatijdperk, want het was wat minder druk dan bij eerdere edities. Desalniettemin stonden de aanwezigen stil bij het afgelopen jaar, onder aanvoering van voorzitter Henrie Lamers.

Lamers nam het woord, stipte de coronaperikelen aan, stond stil bij de vele sportieve successen, tevens bij de leden en oud-leden die de club ontvallen zijn, en lichtte enkele belangrijke besluiten toe die in de afgelopen ledenvergadering genomen zijn. 

Daarna was het tijd voor enkele huldigingen: vijf jubilarissen met 25 jaar kaderlidmaatschap en zelfs één kaderlid dat zich al 50 jaar inzet voor de vereniging: Jan Janssen, Dorus van Oort, Leonard Steetsel, Henny Wingens, Hanny Romme en Gerrit van der Linden. Ook bij de inzet van de gestopte Willie van den Heuvel werd uitgebreid stilgestaan.

Jacques Schriks DAW’er van het Jaar
En de nieuwjaarsreceptie van DAW Schaijk is niet klaar voordat ook de DAW’er van het jaar bekend gemaakt is. Lamers begon met een aantal hints, waarmee het voor de aanwezigen al snel duidelijk werd dat het hier ging om de wedstrijdsecretaris: Jacques Schriks. Jacques, zichtbaar verrast, mocht zich bij de spreekstoel melden, waar zijn vrouw Beppie, zijn kinderen en kleinkinderen zich bij hem voegden. Bloemen, een kunstwerk van Idje van Dijk, de bokaal en een lange rij felicitaties mocht Jacques vervolgens in ontvangst nemen.

Na deze huldigingen nam de aanwezige afgezant van de gemeente Maashorst, wethouder Harold van den Broek, nog het woord waarna de avond onder het genot van een hapje en drankje werd voortgezet.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant