Afbeelding
Harmen van Straaten.

Theaterspoor in Schaijk: Hé, wie zit er op de wc?!

Schaijk 752 keer gelezen

SCHAIJK - Het nieuwe seizoen van Theaterspoor is begonnen. Woensdag 5 oktober komt Klein Amsterdam Producties met de peutervoorstelling ‘Hé, wie zit er op de wc?!’ naar De Phoenix in Schaijk. De show start om 15 uur.

De twee prentenboeken Hé, wie zit er op de wc? en Retteketet! We gaan nog niet naar bed! van Harmen van Straaten zitten vol humor. Een jongetje neemt de lezers mee in zijn wereld van knuffels, die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven. Schaap en Neushoorn spelen tikkertje, Nijlpaard glijdt van de trapleuning af en landt precies op tijd in bad voor het ‘Spetterde-Spat-gevecht’ van Haas terwijl Leeuw en Krokodil alvast beginnen met verstoppertje. En dat terwijl het jongetje juist wil slapen! En wie zit er toch de hele tijd op de wc?

Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt de prachtige prenten uit beide boeken tot leven in een fysieke theatervoorstelling vol verrassingen en humor. Meer informatie over deze voorstelling en kaartverkoop is te vinden op www.theaterspoor.nl. Woensdag 5 oktober om 15 uur in De Phoenix Schaijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant