Afbeelding

Maashorst bend geeft optreden in theehuis De Hooimijt in Schaijk

Schaijk 22 keer gelezen

SCHAIJK - Zondag 10 juli verzorgt de Maashorst bend van 13.30 tot 16 uur (bij droog weer) een feestelijk optreden in de sfeervolle tuin van theehuis De Hooimijt in Schaijk. Iedereen is welkom om dit optreden bij te wonen en de toegang is gratis. Theehuis De Hooimijt ligt op het terrein van verpleeghuis Nieuwe Hoeven aan de Udensedreef 5 in Schaijk.

Onder professionele begeleiding wordt het theehuis gerund door assistent-medewerkers van Carrousel Groen, een werk- en dagbelevings plek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast het theehuis is er onder andere ook een houtwerkplaats, bakkerij, warme keuken, kaarsenmakerij en modeatelier.

Door bouwwerkzaamheden op het terrein is het theehuis wat moeilijker te bereiken. Rij de Udensedreef in en laat de Nieuwe Hoeven links liggen. Direct na het bouwterrein is er een wandel/fietspad naar het theehuis (staat met borden aangegeven). Parkeren kan op het parkeerterrein van de Nieuwe Hoeven. Voor meer informatie: www.carrouselgroen.nl en www.demaashorstbend.nl.

Uit de krant

Uit de krant