Afbeelding

Nieuwe inwoners verwelkomd tijdens Beleef Schaijk

Schaijk 611 keer gelezen

SCHAIJK - Tijdens het festival Beleef Schaijk op 18 en 19 juni worden nieuwe inwoners van het dorp op een bijzondere manier welkom geheten door een speciale werkgroep. “Wie in 2020 in Schaijk is komen wonen mag zich, door de beperkingen van Corona, rekenen tot nieuwe inwoner van ons dorp”, laat burgerinitiatief Natuurlijk Schaijk weten.

Direct na de opening van Beleef Schaijk, op zaterdag 18 juni van 15 tot ongeveer 15.45 uur krijgen nieuwe inwoners een gezellig onthaal in de tent voor dorpshuis De Phoenix met een drankje en wat lekkers. “Hierbij hebben zij de mogelijkheid kennis te maken met andere nieuwkomers en kunnen zij door een gesprek met Schaijkse ambassadeurs wat meer te weten komen over ons mooie dorp.”

Natuurlijk Schaijk, waar de ‘welkomstwerkgroep’ onderdeel van vormt, schenkt alle nieuwe inwoners van Schaijk een gratis entreekaart voor het hele gezin om twee dagen te genieten van het Schaijkse festival, plus twee consumptiebonnen. Ook aan de kinderen wordt gedacht. De tickets en consumptiebonnen worden uitgereikt tijdens de bijeenkomst op zaterdag. Om 16 uur start in dezelfde tent de Schaijkse quiz waar iedereen zich bij kan aansluiten.

Nieuwe inwoners kunnen zich aanmelden als nieuwe inwoner via debbie@kohesie.com of gezellig binnenlopen in de ronde tent voor De Phoenix.

Uit de krant