Afbeelding

Prins Ivo en Prinses Marian regeren over het Kêlerijk

Reek 636 keer gelezen

KÊLERIJK - Tijdens het druk bezochte en gezellige prinsenbal van zaterdag 19 november in Het Wapen van Reek zijn de nieuwe hoogheden voor het komende carnavalsseizoen in Reek gepresenteerd. Ivo Bremer (34) en Marian van Casteren (33) regeren komend jaar over het Kêlerijk.

Voordat de nieuwe hoogheden tevoorschijn kwamen, werd eerst afscheid genomen van Prinses Debby, Groothertogin Josje en de Jonkheren Mark en Jeroen, die drie jaar lang op voortreffelijke wijze leiding hebben gegeven aan het carnaval in het Kêlerijk. Als dank voor haar inzet mocht Prinses Debby de hoogste onderscheiding van het Kelerijk de 3RRR ontvangen uit handen van de nieuwe voorzitter van de Kêleströpers, Michel Sol.

Om 23 uur verschenen via een schimmenspel en een eigen gezongen lied de nieuwe Prins en Prinses van het Kelerijk op het podium van het Wapen van Reek. Samen met Grootvorst Martijn Dorrissen en Generaal Teun van de Wetering zijn ze de nieuwe heersers van het Kêlerijk. De lijfspreuk van Prins Ivo is ‘t Kan ook nooit normaal’ en samen met zijn lijflied Hoempa Hoempa Hopsasa werd het feest compleet. Carnaval zit deze geboren Limburger in het bloed en prinses Marian was al jeugdprinses in Reek. Het prinselijk paar heeft twee kinderen en woont sinds twee jaar aan de Borretstraat in Reek. In het dagelijks leven is Ivo Corporate Recruiter bij Ebisco en zijn vrouw Marian is Customer Succes Manager bij Goodhabitz.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant