Afbeelding

Boek een droomreis naar Mauritius bij reisbureau Reisgraag.nl

Ravenstein 432 keer gelezen

RAVENSTEIN - De winter is begonnen: de temperatuur zakt en dagen worden korter. Waar sommigen al uitkijken naar de kerst, oud & nieuw en wintersport, dromen ze bij reisbureau Reisgraag.nl in Ravenstein nog even lekker weg bij het tropische Mauritius. “Een van onze meest geboekte bestemmingen. Mauritius heeft heerlijke temperaturen, hagelwitte stranden, een azuurblauwe zee en natuurlijk niet te vergeten op een tropische bestemming: de palmbomen. Droom jij met ons mee?”

Mauritius staat bekend als een droombestemming met de prachtige stranden, luxe hotels en relaxte vibe. Het is ook echt een paradijs voor zonliefhebbers, maar er is meer. Wist je namelijk dat het er ook enorm groen is? En dat er een rijke historie te ontdekken is op het eiland? De relaxte stranddagen kun je dus prima afwisselen met een dagje cultuur snuiven of een ontdekkingstocht door de mooie natuur.

 Een vakantie op Mauritius kan het hele jaar door vanwege het heerlijke, tropische klimaat. Je kunt er ook goed snorkelen, duiken en nog vele andere watersporten doen. Daarnaast is het ook een van de meest populaire bestemmingen om te trouwen of voor een huwelijksreis.

“Tijdens de door ons met zorg samengestelde rondreizen laten wij je de meest bijzondere plekken van deze unieke vakantiebestemming zien. Of je nu houdt van luxe accommodaties, boetiekhotels, kleinschalige accommodaties midden in de natuur of een familieresort aan het strand, wij kunnen het voor je regelen! Wij stellen een reis voor je samen die perfect aansluit bij jouw persoonlijke wensen en gezelschap.”

“Twijfel niet en vraag een vrijblijvende offerte voor jouw droomreis aan via reisbureau@reisgraag.nl of 0486-412199, of kom bij ons langs op kantoor aan de Stationssingel 120e in Ravenstein.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant