Afbeelding

Restaurantactie Jumbo-supermarkten: Spaar mee voor een diner voor twee

Nieuws 57 keer gelezen

REGIO - Zes Jumbo-supermarkten en zes restaurants in de regio zijn maandag 17 januari gestart met de actie ‘Diner voor twee’. Hierbij kunnen klanten van de Jumbo-vestigingen in Zeeland, Schaijk, Grave, Volkel, Nistelrode en Heesch sparen voor een diner voor twee personen bij een van de volgende zes restaurants: Herberg D’n Brouwer in Zeeland, Restaurant Nieuw Schaijk in Schaijk, Steakhouse Don Kiesjot in Grave, Eetcafé ‘t Pumpke in Nistelrode, De Brabantse Hoeve in Volkel en Eetcafé ‘t Tunneke in Heesch.

Klanten van de Jumbo-supermarkten kunnen tot en met zondag 6 februari sparen voor een ‘diner voor twee’ bij een van de deelnemende restaurants. Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen regionale levensmiddelen- en horecazaken.

Hoe werkt het?
De actie werkt als volgt: bij besteding van iedere tien euro in een van de supermarkten ontvang je een actiezegel. De eerste actiezegel krijg je cadeau en bij zes zegels heb je al een volle spaarkaart. Deze geeft recht op een diner voor twee voor 37,50 euro bij een van de deelnemende restaurants. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Dit kan via de actiewebsite www.jumbodinervoortwee.nl. Een volle spaarkaart is geldig tot 1 maart 2022.

Per restaurant verschilt het diner en de voorwaarden. Deze zijn per restaurant te bekijken op de actiewebsite www.jumbodinervoortwee.nl

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant