Afbeelding

Scouting Langenboom-Zeeland op zoek naar leiding

Nieuws 2 keer gelezen

LANGENBOOM/ZEELAND - Scouting Langenboom-Zeeland is op zoek naar leiding. ‘We zijn op zoek naar mensen uit de omgeving van Zeeland die ons leidingteam willen versterken’, vertelt Christel Vriens namens de Scouting. ‘Belangstellenden zijn van harte welkom om eens te komen kijken.’

‘Vele kinderen uit Langenboom, Zeeland en Wilbertoord hebben afgelopen maanden veel plezier beleefd bij onze scouting’, gaat Christel verder. ‘Het ledenaantal groeit, maar we hebben hierdoor wel extra leiding nodig die samen met leiding uit Langenboom en Zeeland elke week onze jeugd op actieve wijze bezighoudt. Misschien handig voor je school of toekomstige beroep? De skills die je opdoet kun je gebruiken voor je portfolio. Of heb je zelf kinderen en wil je samen met hen schitterende avonturen beleven? Samen op zomerkamp gaan?Een unieke ouder/kind-ervaring. Bij elke leeftijdsgroep kunnen we leiding gebruiken. Belangstelling? Neem contact op met Jamie via jamie@scoutinglangenboom.nl.’

Bevers; woensdag 14.30-16 uur
De Bevers hebben de afgelopen tijd geknutseld voor Kerst en buiten een speurtocht gehad naar De Kuilen met als afsluiting een kerstlunch aan het water. Het nieuwe jaar zijn ze begonnen in de bossen. Hier werden hutten gebouwd.

Welpen; vrijdag 16-17.30 uur en 18-19.30 uur
De welpen hebben levend minecraft gespeeld. Een computerspel wat door de leiding omgebouwd werd tot een buitenspel. Ze moesten uit de handen van Creeper blijven en zorgen dat ze hun levens niet kwijtraakte. Van de bouwstenen die ze verdienden, moesten ze blokken bouwen. Met portofoons probeerde elk team de beste tactiek uit. Ook mochten ze vuur leren maken. Ze kregen verschillende technieken aangeleerd. Een goede basis voor later als ze scout worden.

Scouts; vrijdag 18.30-21 uur
Corona dwong de scouts om ook online te gaan. Geen probleem. Zelfs scouting Nederland had een scouting-minecraft ontwikkeld waar ze aan deel mochten nemen. Buiten moesten ze een vuurparcours afleggen. Waarbij op primitieve wijze vuur gemaakt moest worden.

Krijg je zin om aan dit soort avonturen deel te nemen? Ga naar www.scoutinglangenboom.nl

Uit de krant