Afbeelding

Voorbereidingen op Snerttocht Schaijk in volle gang

Nieuws 15 keer gelezen

SCHAIJK - ‘Succesvolle Snerttocht Schaijk met ruim 800 deelnemers’. Deze kop stond bijna twee jaar geleden boven een artikel in de Arena. Ruim 800 wandelaars deden destijds mee aan deze jaarlijkse wandeltocht, georganiseerd door restaurant Nieuw Schaijk en wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk. Na afloop stond voor iedere deelnemer een heerlijke kop erwtensoep klaar.

De voorbereidingen voor de 2022-editie van de Snerttocht zijn inmiddels in volle gang, geeft Marcel van der Venne namens WSV Ons Genoegen aan.
‘Echter weten we nog niet of de maatregelen het doorgaan van de tocht op 22 januari in de weg staan. We gaan uit van een positief bericht, zodat we de tocht door kunnen laten gaan. Echter zullen er wel enkele restricties blijven en zal voor-inschrijven met tijdsblokken een must zijn. Dit alles om lekker te kunnen wandelen met de verplichte veiligheidsmaatregelen.’

Inschrijven
Inschrijven kan via de website van Ons Genoegen: www.wandel-og.nl. Onder het kopje evenementen staat de Snerttocht vermeld.

Uit de krant

Uit de krant