Afbeelding

Zeelandse Tess van Tilburg in finale verkiezing Miss Beauty of Noord-Brabant

Nieuws 105 keer gelezen

ZEELAND – Tess van Tilburg (20) uit Zeeland staat in de finale van de verkiezing Miss Beauty of Noord-Brabant. De finaleshow vindt plaats op zondag 13 maart. De winnares hiervan mag zichzelf Miss Beauty of Noord-Brabant 2022 noemen en kwalificeert zich voor de landelijke finale. Hierin strijden de provinciewinnaars om de titel Miss Beauty of the Netherlands. (fotograaf: John Vermeeren)

“Ik heb mezelf opgegeven en ben uit ruim 500 aanmeldingen geselecteerd voor de castingdag, die op 12 december met ruim 50 andere meiden plaatsvond in Etten-Leur”, vertelt Tess. “Aan het einde van deze dag ben ik samen met achttien andere meiden gekozen tot finalist voor Miss Beauty of Noord-Brabant.”

De Zeelandse werkt nu toe naar de finaleshow op 13 maart. “Vóór deze datum staan er fotoshoots, activiteiten, ontmoetingen met sponsoren en challenges gepland. Ook zetten de finalisten van alle provincies zich elk jaar in voor de LINDA. Foundation. Dit is een prachtige organisatie met als doel geld in te zamelen voor gezinnen die het financieel niet breed hebben.”

‘Onzekerheid’
Tess legt uit waarom ze deelneemt aan de verkiezing Miss Beauty of Noord-Brabant. “Ik heb mezelf opgegeven voor dit traject omdat ik mijn hele leven enorm onzeker ben geweest en snel bang was voor de mening van anderen over mij. Inmiddels is dit al een stuk verbeterd in de afgelopen jaren, maar ik hoop door dit traject het laatste stukje onzekerheid kwijt te raken. Verder wil ik graag de boodschap overbrengen dat je overtuigd mag zijn van je eigen gevoel, kwaliteiten en standpunt. Ik studeer momenteel Rechten, maar ik vind het naast hard leren ook ontzettend leuk om bezig te zijn met dit traject.”

Uit de krant

Uit de krant