Afbeelding

Volkstuinvereniging ‘t Spitje Schaijk blikt terug op succesvol seizoen

Nieuws 29 keer gelezen

SCHAIJK - Het winterseizoen is nog maar net begonnen, maar de leden van volkstuinvereniging ‘t Spitje Schaijk kijken alweer uit naar het voorjaar, zodat ze opnieuw aan het tuinieren kunnen. Het afgelopen jaar zijn er wederom veel groenten en bloemen geteeld. Voor het komende tuinseizoen zijn enkele tuinen vrij gekomen. Liefhebbers kunnen zich melden. 

Zelf telen is weten wat je op tafel zet. Daarnaast is het ook nog eens een gezellige hobby, want er zijn vaak andere leden aanwezig. Bij hun kun je bijvoorbeeld terecht voor het uitwisselen van tuinideeën of zomaar voor een praatje over datgene wat je bezighoudt. Heb je tuinderkriebels gekregen? Neem dan contact opn door een mailtje te sturen naar volkstuinspitje@outlook.com

Voedselbank
Daarnaast reserveert ‘t Spitje speciaal voor Voedselbank Oss en omgeving twee tuinen. Enkele vrijwilligers telen daarop groenten, die wekelijks naar de voedselbank gebracht worden. Leden die zelf te veel groenten hebben, dragen hier ook nog een extra steentje aan bij. Dit initiatief wordt door de Voedselbank zeer gewaardeerd.

Uit de krant

Uit de krant