Afbeelding

Muzikale kerstwens van Wilskracht Ravenstein

Nieuws 12 keer gelezen

RAVENSTEIN - Eind november kwam bij Ron van Wieringen, Wil Princen en Jeroen Princen uit Ravenstein al sterk het gevoel naar boven dat we rond Kerstmis wederom in een situatie zouden zitten waarin voor een heleboel mensen een stukje gezelligheid wegvalt. De drie heren houden graag de moed erin en hebben speciaal daarom voor de feestdagen een liedje gemaakt, inclusief clip en met een speciale gast: Laat die kou maar komen!

Het trio is van mening dat je het leven moet vieren; een traditie die al bestond voordat iemand ooit van kindeke Jezus had gehoord. Midwinterfeesten rondom de kortste dag van het jaar worden al gevierd sinds mensenheugenis en waarom? Tsja, iedereen kan in deze tijd van minder daglicht en slechter weer wel even een hart onder de riem gebruiken. Daar komen de kerstwensen ook vandaan. De seizoenen trekken zich wat dat betreft niks aan van pandemieën of andere ellende die op je pad komt dus een beetje extra aandacht en wat mooie woorden zijn altijd welkom.

Dus voor Ron, Wil en Jeroen was één en één twee. Ze maakten een liedje om de mensen wat op te vrolijken. Ze vroegen hun volgers om via social media hun kerstwensen in te sturen, zodat die in het clipje getoond kunnen worden. Ze hopen hiermee wat licht te brengen in deze donkere dagen.

[youtube url=’https://www.youtube.com/embed/OLXJ2vp9Ojo’]

Het liedje en de clip zijn een van Wilskracht Producties; bestaande uit Ron van Wieringen, Wil Princen en Jeroen Princen. Deze keer voor de gelegenheid aangevuld door Heidi Poessé uit Ravenstein, violiste van het Philharmonie Zuid Nederland. Zij is door de heren voor dit project uit haar comfortzone gehaald. Paul Wagemakers, in het dagelijks leven muziekdocent aan het TBL, heeft een aantal instrumenten voor zijn rekening genomen, het geheel gearrangeerd, opgenomen en gemixt. Ron was verantwoordelijk voor de tekst en videoclip, Wil speelt de kerstman en Jeroen verzorgt muziek en zang.

Uit de krant

Uit de krant