Afbeelding

Innside Amsterdam: perfect voor een stedentrip

Nieuws 17 keer gelezen

Welkom in het lifestyle hotel Innside Amsterdam, gelegen in een van de toonaangevende en meest bruisende wijken van Amsterdam, de Zuidas. Bekend als een van de stedelijke centra die wordt gekenmerkt door de combinatie van een internationale zakendistrict met een kosmopolitisch leven. Innside Amsterdam streeft de naadloosheid van werk en vrije tijd met elkaar te verbinden door zijn multifunctionele ruimtes en comfortabele plekken.

Innside Amsterdam biedt het ideale stedentrip verblijf om van de stad en de nabijgelegen plaatsen te genieten.

Enkele belangrijke aspecten over Innside Amsterdam
* Vanwege de huidige Covid-19 gezondheidscrisis, zijn onze hotelactiviteiten aangepast voor de waarborging van de veiligheid van onze gasten en de nakoming van alle actuele vastgestelde voorschriften en richtlijnen. Verder zijn extra schoonmaak- en hygiëne maatregelen binnen onze operationele processen en ruimten getroffen.
* Het Innside Amsterdam hotel ligt in het belangrijkste zakendistrict en stadscentrum van Amsterdam, Zuidas. Het biedt soepele toegang tot zowel zakelijke activiteiten als iconische attracties van de stad.
* Op korte afstand van het hotel vindt u het trein- en metrostation Amsterdam-Zuid met directe verbindingen naar de luchthaven Schiphol, het RAI-congrescentrum en het stadscentrum.
* Het hotel biedt moderne kamers met hedendaags voortreffelijk comfort en slimme technologie. Daarnaast kunt u genieten van het 24-uurs fitnesscentrum met virtuele personal trainer.
* Het Big Idea Space is een van onze creatieve vergaderzalen met slimme technologie en directe toegang tot de bedrijfstuin van het hotel. Gericht  ontworpen om de creativiteit te stimuleren.
* Op 31 december vindt onze oudejaarsavond feest event in de skybar Cielo. Alleen toegankelijk via kaartverkoop.

Van de geweldige skybar en het Gyros-restaurant tot het 24-uurs fitnesscentrum, de comfortabele voorzieningen van onze kamers met een indrukwekkend uitzicht over de stad. Bovendien maken de creatieve vergaderzalen Innside Amsterdam het ideale hotel voor de perfecte vakantie.

Culinaire liefhebber? Innside Amsterdam biedt een heerlijke keuze
Het Innside Amsterdam hotel brengt alle authentieke en moderne smaken van de Spaanse keuken, een culinaire reis van aarde tot hemel, beginnend bij restaurant Tierra dat de hele dag open is, en afsluitend bij skybar en restaurant Cielo met een heerlijke aanbod aan tapas en cocktails vanaf een onvergetelijke hoogte.

Op stadsbezoek vanuit Innside Amsterdam?
Wenst u de stad te ontdekken en van de talloze bezienswaardigheden en mooie buurten te genieten, dan biedt u het Innside Amsterdam hotel de mogelijkheid om eenvoudige op pad met een huurfiets te gaan. In de omgeving fietst u langs het WTC, het financiële district en het stadscentrum en kunt u de uitgebreid  sociale en culturele scene ontdekken die de stad te bieden heeft.

Vervoer
Mocht u kiezen voor openbaar vervoer, hoeft u zich geen zorgen. Het hotel ligt namelijk op 3 minuten loopafstand van treinstation Amsterdam-Zuid. Het traject met metro of tram naar het historische centrum duurt rond 6 minuten, maar ook naar Amsterdam Schiphol.

Enkele plaatsen die u kunt bezoeken in de buurt van het hotel
Dit nieuwe hotel in Amsterdam is uitstekend centraal gelegen en u kunt genieten van de stad zonder daarvoor lange afstanden te hoeven afleggen. Ontdekt bekend prachtige locaties zoals:
*Paradiso
* Moco Museum
* Melkweg
* Rijksmuseum
* Concertgebouw
* Amsterdam Street Art Museum
* Anne Frank Huis
* Historisch stadscentrum (grachtenpanden)
* Van Gogh Museum
* Luchthaven

Paradiso
Paradiso is welbekend bij muziekliefhebber als de tempel van popmuziek in Amsterdam met onder andere geweldige akoestische optredens. Dit poppodium ligt in de Weteringschans, vlak bij het Leidseplein. Paradiso is een favoriet voor zowel lokaal publiek als toeristen. Gelegen dichtbij het hotel Innside Amsterdam is Paradiso een uitstekende uitgaansgelegenheid.

Moco Museum en Amsterdam Street Art Museum
Als het om straatkunst gaat, kun je natuurlijk niet om de mooie plekken die de stad te bieden heeft heen. Het Moco Museum heeft virtuele rondleidingen van de stad en toont nieuwe werken van Banksy werken, waaronder een Street art  afdeling, het Street Art Museum. Ook het Moco Museum is vlakbij het hotel Innside Amsterdam gelegen.

De nacht voor de jongeren die in het hotel verblijven
Amsterdam biedt een bruisend nachtleven en de kans om het uitgaansleven van lokaal jong publiek te ontdekken. In de buurt van het Innside Amsterdam hotel kan je genieten van cocktail bars en nachtclubs die worden bezocht door veel jonge mensen die willen ontspannen en een goede tijd willen hebben. Of samen met vrienden een avond bij Paradiso stappen, met lokale muzikanten en dj’s, de perfecte plek om nieuwe artiesten en het Amsterdamse nachtleven te ontdekken.

Uit de krant

Uit de krant