Afbeelding

Kapsalon Ploegmakers in Schaijk houdt doneeractie voor drie regionale goede doelen

Nieuws 54 keer gelezen

SCHAIJK – Kapsalon Ploegmakers in Schaijk houdt in de laatste twee weken van december een doneeractie voor drie regionale goede doelen: Stichting Leergeld Landerd, De Zonnebloem Schaijk-Reek en de Voedselbank Oss en Omgeving.

Het is niet voor het eerst dat de kapsalon aan de Pastoor van Winkelstraat haar maatschappelijke betrokkenheid toont in de laatste maand van het jaar. In de afgelopen jaren stond er in december een wensboom in de kapperszaak, waarbij de klanten mensen mochten voordragen die in hun ogen wel een extraatje verdienden.

‘Mooie maand om te geven’
Ook nu komt eigenaresse Sissie Ploegmakers met een prachtige eindejaarsactie. ‘December is een mooie maand om te geven en te delen in plaats van alleen maar te krijgen”, vertelt Sissie, die uitlegt hoe de doneeractie werkt. ‘Vanaf maandag 20 december krijgt iedereen na een behandeling in onze kapsalon letterlijk één euro van ons in de hand. Deze kunnen de klanten in een van de drie cadeaudozen bij de kerstboom in de salon gooien. Voor elk van de drie goede doelen is er een aparte cadeaudoos. Uiteraard staat het mensen vrij om meer te doneren.”

‘Ontzettend goed werk’
Sissie kiest voor de doneeractie bewust voor regionale goede doelen. ‘Stichting Leergeld Landerd, Zonnebloem Schaijk-Reek en Voedselbank Oss en Omgeving verrichten alledrie ontzettend goed werk. Zij hebben het geld hard nodig en de donaties komen bij hen écht goed terecht.”

Uit de krant

Uit de krant