Afbeelding

Sinterklaas-drive-thru in Schaijk op zondag 21 november

Nieuws 36 keer gelezen

SCHAIJK - Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is het dit jaar niet mogelijk om de intocht van Sinterklaas in Schaijk te vieren bij het bordes en in dorpshuis De Phoenix. In plaats daarvan verzorgt Stichting Festiviteiten Schaijk (SFS) op zondag 21 november een speciale Sinterklaas-drive-thru.

Bij de Sinterklaas-drive-thru kunnen kinderen en hun ouders met de auto langs de goedheiligman rijden. De Sint staat bij scoutinggebouw De Sprankel aan de Louwstraat 26. Het bezoeken van de Sinterklaas-drive-thru is zondag mogelijk van 14 tot 16 uur. “Wij verzoeken iedereen om met de auto naar het scoutinggebouw te rijden vanaf De Korte Louwstraat”, laat de SFS weten. “Het is niet mogelijk om vanaf de Scheisestraat richting De Sprankel te rijden. Het kan zijn dat het op de route druk is.”

Om dit te voorkomen, vraagt de organisatie iedereen om zich aan de volgende tijden te houden: 14-14.30 uur: achternaam A tot en met F; 14.30-15 uur: achternaam G tot en met L; 15-15.30 uur: achternaam M tot en met R; 15.30-16 uur: achternaam S tot en met Z.

“Wij hopen er een mooi Sinterklaasfeest van te maken en kijken uit naar mooie versierde auto’s”, geeft de SFS aan.

Uit de krant