Afbeelding

INGEZONDEN: Ben Litjens lijsttrekker Keerpunt Lijst 10

Nieuws 43 keer gelezen

Ben gaat door met zijn hulp aan mensen, die het moeilijk hebben met de gemeente. In de voorbije maanden hebben dagelijks mensen mij gevraagd of ik door wilde gaan met mijn activiteiten als raadslid. Mijn standvastige steun voor een inwonersraadpleging over de toekomst van de gemeente Grave werd gewaardeerd. Dat was ook het geval voor mijn steun tot het bestuurbaar houden van de gemeente Grave. Ik heb niet meegedaan met het scheppen van een bestuurlijke chaos voorafgaande aan deze inwonersraadpleging. Na deze raadpleging ging de storm in de gemeente Grave meteen liggen. De financiën bleken wel op orde en de bezuinigingen konden worden teruggedraaid. Toen mensen met veel maatschappelijke ervaring zich samen met mij kandidaat stelden voor Keerpunt heb ik het lijsttrekkerschap van Keerpunt aanvaard.

Keerpunt wil de kiezers een nieuw bestuursklimaat bieden, waarbij zorg en toegankelijkheid voor de inwoners voorop staan. Keerpunt wil dat bestuurders en ambtenaren betrouwbaar zijn, meedenkend en dienstbaar zijn voor alle inwoners. Op de website van Keerpunt www.keerpuntlvc.nl staat ons 10-puntenplan. Keerpunt heeft bij de verkiezingen Lijst 10 met de naam Keerpunt; Samen standvastig vooruit.

Kandidatenlijst
Alle 32 kandidaten kunt u vinden op onze website. Over de bovenste tien kandidaten geef ik een korte toelichting. Naast mij als lijsttrekker staat Marius Moors uit Beers op de 2e plaats. Een bedachtzame persoon met grote levenservaring. Op plaats 3 staat Kees Driessen uit Vianen, advocaat met veel overheidservaring. Op plaats 4 staat Mark van de Oever uit Sint Hubert, ook landelijk steunpilaar voor veel agrariërs. Op plaats 5 staat Richard van Cleef uit Sint Hubert. In Grave is hij bekend als voorzitter van wijkraad Zittert en Rode Dorp. Op plaats 6 staat Rien Xhoofleer uit Cuijk, ondernemer en veel ervaring met overheidshandelen. Op plaats 7 staat Isabelle van Dommelen uit Escharen, agrarisch onderneemster. Op plaats 8 staat Chris Josemanders uit Gassel, agrariër en buschauffeur met een gedegen kennis van de maatschappij. Op plaats 9 staat Hannie van Nieuwenhuizen-van Kempen uit Sint Anthonis. Zij heeft het klooster in Sint Anthonis verbouwd tot huisvesting voor ouderen en tot een zorghotel. Op plaats 10 staat Pieter Cuppen uit Escharen, een dynamische persoonlijkheid.

Ben Litjens

Uit de krant

Uit de krant