Afbeelding

Wethouder Hans Vereijken opent zaterdag 9 oktober Aldi Reek

Nieuws 10 keer gelezen

REEK - De Landerdse wethouder Hans Vereijken en filiaalleider Frank van Gennip verrichten zaterdagochtend 9 oktober om 8 uur de feestelijke opening van de nieuwe Aldi-vestiging aan de Monseigneur Borretstraat 56 in Reek.

‘De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd’, laat de discounter weten. ‘Zo is de geur van afgebakken brood een heerlijke binnenkomer en ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van Aldi, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij Aldi hoog in het vaandel staat.’

1 minuut gratis winkelen
De opening van het filiaal in Reek wordt gevierd met kans op een mooie prijs. Door het inleveren van de kassabon met contactgegevens maken klanten kans op 1 minuut gratis winkelen. De trekking vindt plaats op maandag 18 oktober om 13 uur bij de Aldi-vestiging in Reek. De winnaar krijgt direct telefonisch bericht en mag 1 minuut gratis winkelen op woensdag 20 oktober om 13 uur.

Foodtruck
Om de openingsdag compleet te maken staat er 9 oktober een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Aldi Reek. ‘Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de verbouwing, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in.’

De nieuwe winkel aan de Monseigneur Borretstraat 56 beschikt over 93 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag van 8 tot 20 uur en zondag van 9 tot 18 uur. 

Uit de krant

Uit de krant