Afbeelding

Kapsalon Marli Schaijk houdt 19 oktober open dag

Nieuws 34 keer gelezen

SCHAIJK – Kapsalon Marli, gevestigd aan de Runstraat 8C in Schaijk, houdt op dinsdag 19 oktober van 8.30 tot 19 uur een open dag. Annie Snoeks biedt tijdens de open dag iedereen de kans om kennis te maken met een product van de Wellness-afdeling bij haar in de salon: Bye Bye Cellulite.

Het product Bye Bye Cellulite is ontworpen door de Duitse immunoloog en arts Dr. Juchheim. Hij is de eerste persoon die een oplossing heeft gevonden voor een probleem waar 93 procent van de vrouwen last van heeft: cellulitis, oftewel sinaasappelhuid. “Zelfs slanke vrouwen kunnen hier last van hebben”, weet Annie.

‘Zóveel lekkerder in mijn vel’
Annie Snoeks ontdekte het product via een klant van haar. “Ik zie mijn huid in zo’n korte tijd zóveel verbeteren en door de voedingssupplementen zit ik zóveel lekkerder in mijn vel”, zegt Annie. “Daarom wil ik dit aan iedereen laten weten.”
Ze wil de klanten Bye Bye Cellulite zelf laten ervaren en hen laten zien hoe de huid door het gebruik van dit product levendiger, gladder en stralend wordt. “Op de open dag brengen we het product namelijk op de huid aan, zodat je met eigen ogen kan zien wat het product doet. Dit wordt ook wel het wow-effect van Juchheim genoemd.”

Volgens Annie Snoeks is het product nog nieuw en onbekend in Nederland. Daar wilt zij verandering in brengen. “Mensen zullen echt blij worden van deze cosmetica en voedingssupplementen”, verzekert ze. “Wij laten iedereen graag vrijblijvend horen en vooral ook zien hoe je van je kraaienpootjes af kunt komen en een mooiere uitstraling krijgt door een levendige, gladde en egale huid.”

Tips
Tijdens de open dag bij Kapsalon Marli krijgen bezoekers ook verschillende tips over hoe je snel en op een prettige manier het product gebruikt om je gewicht in de hand te krijgen.

Maak een afspraak
Als je zeker wilt zijn van een plaats bij de open dag op 19 oktober kun je een afspraak maken van een halfuur. Dit kan via 0486-831517 of info@kapsalon-marli.nl. Gewoon binnenlopen bij Kapsalon Marli kan ook.

Uit de krant

Uit de krant