Afbeelding

Schaijks horeca-duo neemt exploitatie De Boshut over

Nieuws 109 keer gelezen

SCHAIJK – De horecaondernemers Herman Vissers en Mark Loeffen, bekend van onder andere Pan & Zo in Herpen en Fitcentre Schaijk nemen per 1 november De Boshut van Hartje Groen over. Hartje Groen heeft besloten om het horeca- en verblijfdeel van haar bedrijf te splitsen. Eigenaresse Ellen van Son wil zich, samen met onder andere medewerkers van het eerste uur Joep Manders en Marloes Albers, helemaal gaan richten op de charmecamping en het nieuwe deel Holenberg met de uitschuifcabins ANNA.

‘Herman en Mark kunnen De Boshut naar een nog hoger niveau brengen, zij hebben de kennis en knowhow in huis om wat wij met ons mooie team hebben opgezet verder uit te bouwen’, zegt Ellen van Son.
Het Schaijkse paar heeft de sporen in de horeca inmiddels wel verdiend en kijkt ernaar uit om nog één keer hun horecatalent midden in de uitgestrekte natuur van De Maashorst in te zetten. ‘Het is voor ons een unieke kans om in ons eigen Schaijk het succes van De Boshut voort te zetten op een prachtplek!’, lachen de heren.
Ellen voelt dat De Boshut bij Herman en Mark in goede handen is. ‘Deze op-en-top gastheren gaan ongetwijfeld het sfeervolle behouden en de vele mogelijkheden verder uitbouwen.’
Zelf gaat Van Son, samen met haar collega’s, haar energie steken in het verblijfsdeel Hartje Groen en Holenberg. ‘Daar kunnen we met ons team nog zóveel mooie ideeën kwijt, daar kijken wij naar uit!’

Uit de krant

Uit de krant