Afbeelding

Doneeractie voor afgebrande oliebollenkraam Inge en Sander van Ham

Nieuws 7 keer gelezen

GRAVE - Het is twee jaar geleden dat Inge en Sander van Ham voor het eerst in Grave stonden met hun oliebollenkraam. In 2019 en 2020 bakten zij op de Lunette een aantal weken lang olliebollen voor alle liefhebbers. Helaas is deze winter de terugkomst van Inge en Sander niet gegarandeerd. De houten oliebollenkramen van het stel zijn afgelopen weekend namelijk afgebrand op hun stallingsplek in Alverna.

Het koppel zit nu met de handen in het haar en vreest voor de toekomst van hun onderneming. Aangezien Inge en Sander zelf de elektriciteit hebben aangebracht, konden de kramen niet verzekerd worden. Verzekeringsmaatschappijen branden hun vingers niet aan dergelijke voertuigen, dus zitten de twee nu bijna letterlijk in zak en as. En geld voor een nieuwe kraam heeft het stel niet.

Inmiddels is er een doneeractie voor Inge en Sander: www.doneeractie.nl/help-dit-geweldige-stel-uit-de-brand/-56391. Het doel is om 40.000 euro op te halen. Maar volgens de zus van Sander, Wendy Thissen, is het vooral belangrijk dat de twee het gevoel krijgen dat ze gesteund worden, en niet in de steek worden gelaten. ‘We hopen dat deze actie ze uit de put trekt’, zegt Wendy.

Uit de krant

Uit de krant