Afbeelding

A50 dicht tussen Ravenstein en Paalgraven in nacht van 21 op 22 juli

Nieuws 1 keer gelezen

RAVENSTEIN/OSS - Rijkswaterstaat voert binnenkort geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A50. Hierdoor is oprit (17) Ravenstein tot knooppunt Paalgraven van de A50 afgesloten voor al het verkeer van woensdag 21 juli 21 uur tot donderdag 22 juli 5 uur. Doorgaand verkeer richting ‘s-Hertogenbosch wordt via autosnelwegen omgeleid vanaf knooppunt Valburg. Verkeer met een herkomst of bestemming langs de A50 wordt via lokale omleidingsroutes geleid. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen van tien tot twintig minuten.

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland. De werkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2020-2021 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat het wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben. Denk aan asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Veiligheid voorop
Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en -inspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Weggebruikers kunnen een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én henzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden. Je kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Uit de krant

Uit de krant