Afbeelding

Wim Daniëls bezoekt 17 juli The Read Shop in Schaijk

Nieuws 7 keer gelezen

SCHAIJK - De bekende schrijver, taalkundige en cabaretier Wim Daniëls brengt zaterdag 17 juli om 14.30 uur een bezoek aan The Read Shop in Schaijk. Hij signeert in de winkel aan de Runstraat onder meer exemplaren van zijn onlangs verschenen boek Op Vakantie.

Wanneer gingen we voor het eerst op vakantie en hoe gingen we dan op reis?
Tegenwoordig vliegen we de hele wereld rond, maar we kunnen onszelf nog goed herinneren dat we met het hele gezin in één auto naar het zuiden reden. Dicht op elkaar op de achterbank. Zonder airco.
In het nieuwe boek van Wim Daniëls wordt de bijzondere geschiedenis van ‘op vakantie gaan’ uit de doeken gedaan. Hoe is het kamperen begonnen? Wanneer zijn mensen voor het eerst met de fiets op vakantie gegaan? En georganiseerde busreizen, hoe is het verloop daarvan geweest? En gingen mensen in de Tweede Wereldoorlog op vakantie? Deze en nog veel meer vragen krijgen in Op Vakantie een antwoord. Het boek is fraai vormgegeven, in een gebonden editie, met prachtige illustraties.

‘De ontmoeting met Wim Daniëls vindt 17 juli buiten voor onze winkel plaats en is gratis toegankelijk’, vertelt Anja Maathuis van The Read Shop Schaijk. ‘Hij gaat graag met iedereen in gesprek en mocht je een boek aan willen schaffen, dan zal hij het met alle plezier signeren.’

Uit de krant

Uit de krant