Afbeelding

Zorgcoöperatie Schaijk blijft kleuren op muziek

Nieuws 2 keer gelezen

SCHAIJK - Zorgcoöperatie Schaijk heeft begin dit jaar het initiatief genomen om ‘samen’ te kleuren. Op Landerd-TV werd op gezette tijden rustige muziek afgespeeld, zodat belangstellenden thuis creatief en ontspannend aan de slag konden. Nu zijn bezoekers weer welkom bij ontmoetingscentrum Onder de Linde. Daar gaat het kleuren op muziek komende periode gewoon verder. In de zomer kun je op vrijdag 9 en 23 juli en 6 en 20 augustus aansluiten.

Het idee achter dit initiatief is dat je even ontspannen kunt kleuren. Dat heeft een positief effect op je stemming en het is een prettige vorm van tijdverdrijf. Je kunt bij de zorgcoöperatie kiezen uit mandala kleuren of diamond painting. Mandala’s zijn afbeeldingen, vormen en symbolen die je naar eigen smaak en inzicht kunt inkleuren. Bij diamond painting plaats je geslepen steentjes of diamantjes op een canvasdoek. Vaak staan hier hokjes met nummertjes op, zodat je weet welke kleur je moet plaatsen. Het zijn allebei creatieve en ontspannen bezigheden waar je op een prettige manier mee aan de slag kunt.

Heb je belangstelling? Sluit dan aan in Onder de Linde. Dit ontmoetingscentrum van Zorgcoöperatie Schaijk vind je aan Het Hofke 2. De zomerbijeenkomsten zijn op de vrijdagen 9 en 23 juli en 6 en 20 augustus van 14 tot 16 uur. Iedereen is welkom om mee te doen.

Uit de krant