Afbeelding

Samen Landerd Samen Erbij: tijd voor gezellige middag

Nieuws 0 keer gelezen

LANDERD - De vooruitzichten worden met de week beter. Ruim een jaar moesten mensen afstand houden van elkaar. Als er al iets georganiseerd kon worden dan was het voor een zeer klein gezelschap. Nu komt het moment steeds dichterbij dat je in een grotere groep samen kunt komen, bijvoorbeeld voor een wandeling of om iets te drinken. De werkgroep Samen Landerd Samen Erbij grijpt dit aan om weer iets op de agenda te zetten voor de inwoners van Reek, Schaijk en Zeeland: een gezellige middag op dinsdag 20 juli.

Op de planning staat jeu-de-boulen bij Le Sud in Zeeland. De activiteit start om 13.30 uur met even bijkletsen onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Verdere consumpties à 1,50 euro zijn voor eigen rekening. Na het babbelen kunnen degenen die willen onder begeleiding een potje jeu de boules spelen. Meedoen is belangrijker dan winnen. Het is toegestaan om je eigen ballenset mee te nemen als je die hebt. Mocht je om bepaalde redenen niet kunnen of willen boulen dan is dat geen probleem. Voor hen is er een alternatief verrassingsprogramma. De middag wordt rond 16 uur afgesloten.
De activiteit vindt plaats bij jeu-de-boulesvereniging Le Sud in Zeeland. Het terrein ligt aan de Kleine Graspeel 3b. Het is de bedoeling dat je er op eigen gelegenheid naartoe komt. Wellicht is carpoolen een optie. Of anders biedt de vervoersdienst van de zorgcoöperatie uitkomst.

Aanmelden
Dus heb je zin in een leuke middag en behoefte aan contact met anderen? Laat het weten. Aanmelden kan bij je lokale preventiewerker. In Reek is dat Gertie Theunissen (06-11038370 of gertie.zorgcooperatiereek@gmail.com), in Schaijk is dat Toos Franken (06-30104816 of toosfranken@zorgcooperatieschaijk.nl) en in Zeeland is dat Helma Vermeer (06-20246024 of helmavermeer@zorgcooperatiezeeland.nl). Je kunt bij hen ook terecht voor meer informatie en vragen over de activiteit. De dan geldende coronamaatregelen worden gehanteerd.

Uit de krant