Afbeelding

Winkelen in Grave: Zomerkleding te kust en te keur

Nieuws 200 keer gelezen

GRAVE - Dompel je deze zomer eens onder in het modeaanbod van Vestingstad Grave. Weet je dat Grave 15 winkels heeft die mode en schoenen verkopen? Zullen we gezellig een rondje met je meelopen? (fotocollage: grave_brabant)

We starten in de Klinkerstraat bij Kookoo Pre-loved fashion. Eigenaresse Annette verkoopt merkkleding voor de mode- én milieubewuste vrouw. Wat is er leuker dan dat goede mode een tweede leven wordt gegund. Het prijsniveau is heel vriendelijk. Je vindt er ook accessoires als tassen, schoenen, sjaals en sieraden.
Een stukje verderop zit Bjoetie Plus. Indra runt deze boetiek met een uitgebreid assortiment damesmode van maat 42 tot en met 52/54. De pasvorm van de kleding is gebaseerd op plusmodellen (dus geen aangeknipte stukken stof). Indra koopt zelf in en maakt modieuze keuzes die helemaal up to date zijn. Ook zij heeft diverse sjaals, tassen en sieraden.
In de Rogstraat is Outlet by Mode & Design gevestigd. Design-dameskleding voor een aangename prijs. De snel wisselende collectie verrast door pasvorm en kwaliteit.
Aan de overkant van de Rogstraat worden mannen op hun wenken bediend door John bij Deanz-Men. Sportieve, kwalitatieve en betaalbare mannenmode.
Walk in Concept vind je in het midden van de Rogstraat. Noëlle vindt het fijn als mensen spontaan binnenlopen en een goed gevoel krijgen bij de huiselijke sfeer. Het is een winkel met een industriële look waar je terecht kunt voor kleding, schoenen, woonaccessoires, interieur- en cadeauartikelen.
Vijf deuren verder zit lingeriespeciaalzaak Dessous. Daar krijg je professioneel advies van Kelly, zodat je vol zelfvertrouwen en met de juiste lingerie de paskamer uitstapt. Je kunt er ook goed slagen voor badkleding en nachtmode. Een stukje verderop ligt Mode & Design. Een stijlvolle damesmodezaak met toonaangevende merken die zich het best laten omschrijven als stoer-vrouwelijk, zakelijk en dress-casual. Schoenen en accessoires maken de zaak compleet. Outlet by AN heeft mooie merkschoenen, maar dan wel voor kleine prijzen. Met merken als Floris van Bommel, Mephisto en Paul Green. Ook de kindervoet wordt vakkundig opgemeten.
De overburen van AN zijn gehuisvest in een statig monument. Compagnie Maritiem is zo’n unieke zaak die je alleen in Grave aantreft. Jacqueline en Leon tonen ‘Maritieme’ kledinglijnen: van stijlvolle jurkjes, comfortabele truien en vesten tot klassieke schippersjassen en onverslijtbare duffelcoats.
Lopen we door naar de Maasstraat dan is daar The Dutch Design Bakery, de stijlkamer-studio van mode- & printontwerpster Marie Mulder. Haar merk Bakery Ladies wordt op tal van plaatsen verkocht, maar in haar Graafse winkel verkoopt ze op gezette tijden proefmodellen & salesmensamples van haar kinder- en damescollecties.

Centraal Marktplein
Op het centrale Marktplein loop je even binnen bij Klik, de trendy zaak van Aviva en haar team. In deze cadeauwinkel vind je originele meiden- en vrouwenkleding, maar ook gave sneakers en laarsjes, bijzondere horloges, sieraden en tassen.
Aan de overzijde van het plein verdient Exclusiv.nl aandacht. Voor mannen hebben zij onder andere kleding van Gant, PME Legend, Kenzo en Twinlife. Het is een outlet, dus voor de prijs hoef je het niet te laten! Ook voor dames is er een keur aan mooie merken, zoals Ana Alcazar, Airfield, Given, Gaastra en Milla Amsterdam.

Je kunt in Grave alle kanten op
Een casual broek met een leuk shirt en colbertje, een bijzondere galajurk voor die speciale gelegenheid of lekkere zomerjurkjes, je kunt in Grave alle kanten op.
Even verderop vind je de landelijke ketens HEMA en Shoeby. Samen met modebedrijf Walk in Closet zijn zij gevestigd in het moderne winkelgedeelte Hart van Grave. Walk in Closet biedt een trendy en aangenaam geprijsde collectie damesmode in een moderne setting. Shoeby heeft een trendy, eigentijdse collectie voor dames, heren en kinderen (in de maten 98/104 tot 170/176).

Veel plezier in Grave!

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant