Afbeelding

Konings-groep en OKSV weer drie jaar met elkaar verbonden

Nieuws 2 keer gelezen

OVERLANGEL - De aankomende drie jaar prijkt het logo van de Konings-groep weer fier op de borst van de selectie-elftallen van OKSV. De nieuwe algemeen directeur Jan Meel en directielid Erik Albers, woonachtig in Overlangel, waren afgelopen maandag bij de voetbalvereniging te gast om deze verbintenis vast te leggen. Van Meel, zelf fanatiek voetballer geweest, gaf gekscherend aan dat hij er wel een behoorlijk aantal punten voor terug verwacht.

‘Konings-groep is een bedrijf met zo’n 75 medewerkers van wie 80 procent in de nabije omgeving woont. De binding met de omliggende dorpen is dan ook de drijfveer om op deze wijze een bijdrage te leveren’, aldus Van Meel.

Een handdruk was uiteraard niet mogelijk, een bloemetje wel en een persoonlijk dankwoord van OKSV-voorzitter Rogier van der Linden. ‘We waarderen het enorm dat het bedrijf in deze tijd toch een langjarige verbintenis aangaat met onze voetbalvereniging. De directie en andere belangstellenden vanuit de Konings-groep zijn tevens uitgenodigd om persoonlijk te aanschouwen of de punten in Overlangel blijven.’

Uit de krant

Uit de krant