Afbeelding

Nieuws over Covid-vaccinatie van huisartsenpraktijken Grave

Nieuws 26 keer gelezen

GRAVE - De groep patienten van Huisartsenpraktijk Vos en Van Aalen, onder andere geboren in 1956 en 1957, krijgt op woensdag 12 mei de tweede coronavaccinatie met Astrazeneca in Esterade in Grave. Iedereen heeft de uitnodiging hiervan ontvangen.

De groep patiënten van Huisartsengroep Grave, onder andere geboren in 1956 en 1957, krijgt op woensdag 19 mei de tweede coronavaccinatie met Astrazeneca in de kerk in Velp. Iedereen ontvangt de uitnodiging hiervoor deze week.
De groep patiënten van zowel Huisartsenpraktijk Vos en Van Aalen als Huisartsengroep Grave, onder andere geboren in 1958, 1959 en 1960, krijgt op woensdag 5 mei de eerste coronavaccinatie met Astrazeneca in de kerk in Velp. Iedereen van deze groep ontvangt de tweede coronavaccinatie met Astrazeneca op donderdag 15 juli, wederom in de kerk in Velp. De uitnodiging voor beide data wordt rond 30 april thuisbezorgd.

De groep patiënten tussen 18 en 60 jaar van zowel Huisartsenpraktijk Vos en Van Aalen als Huisartsengroep Grave, de groep die normaliter wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse griepprik, ontvangt vanaf de tweede week van mei de oproep voor de coronavaccinatie. Nadat deze groep patiënten de gepersonaliseerde oproep heeft ontvangen voor de coronavaccinatie, kunnen zij zelf een afspraak maken bij de GGD. De huisarts heeft hier geen invloed op.

De huisartsen krijgen veel telefoontjes over de coronavaccinatie. Vandaar het volgende: De huisartsen hebben geen vaccins op voorraad en kunnen geen ander vaccin geven. Zij weten niet op welk moment alle overige patiënten opgeroepen worden. Het dringende verzoek is dan ook hierover niet met de huisarts te bellen. Ieder ontvangt persoonlijk bericht via de post zodra de vaccinatiedatum bekend is.

Huisartsenpraktijk Vos en Van Aalen
M. Vos-van der Coer, J. van Aalen, E. van den Heuvel

Huisartsengroep Grave
K. Walraven-Schils, M. van der Vleuten-Hanneman, B. van den Bergh, B. Kühbauch, K. van Summeren, M. de Hosson

Uit de krant

Uit de krant