Afbeelding

Corona

Nieuws 1.775 keer gelezen

Wat een tegenvaller, we mogen nog niet open. Hopelijk zal dat niet lang meer duren. Het wilt natuurlijk niet zeggen dat wij niet bereikbaar zijn. Wij zijn zowel telefonisch als via de mail dagelijks bereikbaar voor vragen over gezondheid, voeding, pijn, preventie en voor eventuele bestellingen van voedingssupplementen.

Om deze periode goed door te komen, hieronder enkele adviezen op een rijtje. Deze adviezen dragen bij om je weerstand te verhogen.
- Geen melkproducten, behalve volle yoghurt en kwark;
- Weinig vlees, geen varkensvlees;
- ½ citroen met warm water voor het ontbijt;
- 2 x 1 eetlepel lijnzaadolie, (bijvoorbeeld in de yoghurt);
- Goed water drinken, het liefst met een schijfje citroen erin;
- Veel groente, voldoende vers fruit;
- Bewegen, wandelen, tuinieren.

Als extra ondersteuning kun je nog het volgende innemen:
- Zink, 15 mg per dag;
- Vitamine D, minimaal 1000ie per dag;
- Vitamine C, 3 x daags 1000 mg.

Zorg verder dat je darmen goed werken, je immuunsysteem wordt in je darm aangemaakt. Het ontlastingpatroon is dus erg belangrijk, de rommel moet er iedere dag uit. Iedere dag ontlasting is gewenst, het liefst twee keer per dag. Als dat niet zo is, werkt het immuunsysteem mogelijk minder goed en loop je risico, je bent vatbaarder.
Lijnzaadolie en citroen doen hierin wonderen. Lijnzaadolie is een ontstekingsremmer en tevens smeerolie voor gewrichten, huid, haren, en laxeert een beetje.
Citroen ondersteunt het immuunsysteem en helpt je lever de boel op te schonen. Verder is citroen ook een ontstekingsremmer en zorgt voor een goede zuurgraad in je lijf, dus een ‘alleskunner’.

Blijf thuis.

Hou vol.

Geniet van het mooie weer.

Blijf gezond!

Wij zijn er voor u!

Team High Care 3000

Uit de krant