Afbeelding

Laatste winterwandeling DEW Escharen

Nieuws 4 keer gelezen

ESCHAREN - Wandelsportvereniging DEW Escharen houdt zondag 1 maart de vierde en laatste wandeltocht van de winterserie 2019-2020. Men kan op die dag afstanden lopen van 6, 10, 15, 20 of 30 kilometer. Er zijn geschikte afstanden voor zowel degenen die met het gezin er even uit willen als voor de meer getrainde loper die een stevige wandeling verkiest.

De routes leiden de wandelaars zo veel mogelijk over landwegen. Deze keer richting Velp. Voor alle afstanden heeft de organisatie zijn best gedaan om er een mooie en gevarieerde tocht van te maken. De routes zijn zeer goed voorzien van pijlen en de rustgelegenheid is bij de school in Velp waar vrijwilligers hun best doen zo goed mogelijk voor de wandelaars te zorgen.

Starttijden
De start is vanuit het Dorpshuus aan de Meester Bongaardsweg 2 in Escharen. De locatie is aangegeven vanaf de grotere doorgaande wegen. Voor de wandelaars die 30 kilometer willen lopen is de starttijd van 8 tot 10.30 uur. Degenen die 20 kilometer willen lopen kunnen starten van 8 tot 11.30 uur. De overige afstanden kunnen starten tussen 9 en 12.30 uur. Het startbureau sluit om 16.45 uur. Het inschrijfgeld is € 3,50 per persoon. Leden van een erkende wandelbond krijgen een korting van € 1 op het inschrijfgeld.

Iedereen kan deelnemen aan deze tocht. Men hoeft geen lid te zijn van een wandelvereniging of wandelbond. Deze informatie vindt u ook op onze website. Wilt u meer informatie dan verwijzen wij u naar onze contactpagina.

Uit de krant

Uit de krant