Afbeelding

Hartje Groen Schaijk opnieuw bij 10 meest gastvrije locaties Brabant

Nieuws 58 keer gelezen

SCHAIJK - Op 9 september zijn de tien genomineerden van de Brabantse Gastvrijheid Award 2019 bekendgemaakt, een verkiezing die VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners organiseert. Charmecamping Hartje Groen & de Boshut in Schaijk is als enige voor de tweede maal op rij genomineerd. De camping met daghoreca hoort hiermee wederom tot de top tien van meest gastvrije locaties in Brabant. Hartje Groen is de enige genomineerde in de regio Uden-Oss-Grave.

Iedereen met een locatie in de horeca- en/of recreatiebranche in Brabant die eten, drinken, ontspanning, vermaak en/of verblijf biedt, en te bezoeken is door consumenten, kon zich inschrijven. Maar liefst 135 locaties hebben dit gedaan.

‘Verrast en trots’
Alice van den Broek en Joep Manders van Hartje Groen reageren verrast. “Natuurlijk doen we elke dag met ons team onze uiterste best om het onze gasten helemaal naar de zin te maken”, zegt Van den Broek. “De uitdaging is om ze te verrassen, net iets meer te bieden dan men verwacht.”
“Deze top 10-notering maakt ons wel trots, zeker ook omdat de reviews van onze gasten een belangrijk aandeel zijn in deze nominatie”, vult Manders zijn partner aan.

Mystery-bezoekers
De kandidaten zijn door een vakjury beoordeeld op onderscheidend vermogen - vernieuwingskracht en originaliteit - in hun gastvrijheidsconcept. Hierbij is gekeken naar de antwoorden op de vragen die gesteld zijn via het inschrijfformulier en de online zichtbaarheid van de locatie (website). Daarnaast is een uitgebreide online reviewanalyse uitgevoerd.
In de komende maanden beoordelen mystery-bezoekers de tien genomineerden in de praktijk. De locaties kunnen tot en met 27 oktober ook hun achterban oproepen te stemmen via www.brabantgastvrij.nl. De vakjury bepaalt aan de hand van de uitkomsten van het mystery-bezoek, het aantal publieksstemmen én de beoordelingen uit de eerste fase wie op 19 november de Brabantse Gastvrijheid Award 2019 in ontvangst mag nemen als meest gastvrije locatie van Noord-Brabant.

‘Spannend’
“Dat wordt weer spannend”, reageert Alice van den Broek. “We hopen dat veel van onze kampeergasten die de afgelopen zomer bij ons hebben genoten op ons willen stemmen.” “En de bezoekers van onze horeca De Boshut natuurlijk, die is het hele jaar dagelijks geopend”, zegt Joep Manders.

Uit de krant

Uit de krant