Afbeelding

Schipperskoor De Maessanghers Grave al twintig jaar op ‘volle kracht’ vooruit

Nieuws 14 keer gelezen

GRAVE - Schipperskoor De Maessanghers uit Grave bestaan twintig jaar. De koorleden en hun partners hebben dit afgelopen oktober al gevierd met een gezellig dagje uit. Vrijdag 16 maart wordt opnieuw aandacht besteed aan het jubileum met een speciaal concert in Het Wapen van Reek. Deze bijzondere mijlpaal is voor de zanggroep de start van een nieuw muzikaal seizoen.

Het wordt een concert vol verrassingen. Zo treedt ter afwisseling van het schipperskoor ook het muziektrio Com Licença op. Deze zangeres en twee gitaristen spelen Braziliaanse muziek: Choro, Samba en Samba Canção. Ook de Maessanghers zelf komen met een paar programma-onderdelen verrassend uit de hoek.

De toegangsprijs voor het jubileumconcert op 16 maart bedraagt 5 euro. Dit is inclusief een kopje koffie/thee bij binnenkomst. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Voor kaartjes kan men contact opnemen met het secretariaat van de Maessanghers via maessanghers.secretariaat@gmail.com. Telefonisch bestellen kan via 024-6419224. Er is op de avond zelf ook kaartverkoop aan de deur.

Uit de krant