Wij zoeken een CNC Operator meubelindustrie in Oss

Nieuws 2 keer gelezen

Functiecontext
De functie is actief in een middelgrote onderneming in de interieurbouw of meubelindustrie. De functie is gesitueerd binnen de machinale afdeling van een onderneming die meubels produceert. De onderdelen moeten worden geproduceerd met een hoge mate van nauwkeurigheid, binnen nauwe marges. De werkzaamheden kenmerken zich door machinale en procesmatige verrichtingen.

De functie maakt deel uit van een reeks in de vorm van een NOK (Niveau Onderscheidende Kenmerken), waarbij 3 opeenvolgende functieniveaus nader zijn uitgewerkt.
In een NOK/functiereeks worden alleen de onderscheidende kenmerken beschreven, zodat de niveauverschillen in deze reeks herkenbaar worden. Het hogere niveau veronderstelt tevens beheersing en/of uitvoering van het voorgaande niveau. Bij het bepalen van het niveau dient de essentie van de NOK-typering en onderliggende niveaus, daadwerkelijk/structureel door de functionaris te worden uitgeoefend voor onderbouwing van de indeling in bijbehorende functiegroep.

Positie in de organisatie
Rapporteert aan productieleider
Geeft leiding aan niet van toepassing

Functiedoel
Produceren van (houten) onderdelen middels het bedienen van bewerkingsmachines en uitvoeren, controleren en programmeren van CNC gestuurde (hout)bewerkingen.

- correcte (de)montage
- tijdige en veilige oplevering van machines
- juiste machine instellingen
- juiste beoordeling werkopdrachten
- adequate controle en tijdige beschikbaarheid van materialen
- doelmatige inrichting
- tijdig signaleren van afwijkingen
- kwaliteit van werkuitvoering
- tijdigheid signaleren van afwijkingen
- juiste controle eindproducten

Functie eisen:
Efficient werken - Zich actief inzetten om taken en opdrachten te vervullen en om realistische prestaties of output te leveren volgens de gestelde eisen.
Kwaliteitsbewustzijn - Zorgen voor een constante kwaliteit, signaleren van problemen, bijsturen binnen de toegestane normen. Anticiperen op problemen, herkennen van verborgen gebreken.
Samenwerking - Samenwerken met anderen aan een gemeenschappelijk doel.
Initiatief - Gericht zijn op zelf handelen en zo nodig zelf zetten van een eerste stap, zonder af te wachten wat anderen doen.
Ordelijkheid, netheid en oog voor veilig werken - Met zorg en aandacht regels en voorschriften naleven op het gebied van orde, netheid en veiligheid.

Wat bieden wij:
-Een leuke functie;
-Salaris volgens cao.
-Mogelijkheden tot een vaste aanstellingv

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? schrijf je dan snel in op https://hwc.helloflex.com/?popup=user-register
Is deze baan niks voor jou? Neem dan een kijkje voor onze actuele vacatures op https://hwc.helloflex.com

Uit de krant

Uit de krant