Afbeelding

Extra opstapplaats voor Maashorst Op Dié Fiets

Nieuws 164 keer gelezen

ZEELAND/MAASHORST - Op veler verzoek heeft de organisatie Maashorst Events voor de fietstocht Maashorst Op Dié Fiets gezorgd voor een tweede opstapplaats. Fietsers kunnen op zondag 28 augustus behalve in Oss, ook in Zeeland bij de Panenkoekenbakker aan de Udenseweg opstappen tussen 9.30 uur en 12 uur.

De start in Oss is bij het zandsculpturenfestival. Er is een verrassende route uitgezet die voor alle leeftijden geschikt is. In Oss kunnen fietsers starten voor de routes van 50 en 40 kilometer. In Zeeland is de start voor de 30 en 50 kilometer. Het gaat bij Maashorst Op Dié Fiets om het proeven, beleven en bewegen.

Maashorst-events leidt de fietsers over niet gebruikelijke paden, maar door een koeienstal en een paardenstal, dwars door een weiland met koeien, door een wijngaard en tussen de zonnebloemen door. Onderweg zijn er veel mogelijkheden om te pauzeren en wat lekkers te eten en drinken zoals pannekoeken, kruidenthee’s en tapenades. Op de route komen deelnemers ook veel andere verrassingen tegen. Denk aan een kudde schapen met de herder en zijn hond. En er is op verschillende plekken kunst te bewonderen of te luisteren naar muziek.

Aanmelden voor deze bijzondere en afwisselende fietstocht kan via www.maashorst-events.nl. Op de dag zelf kan inschrijven op het startpunt, bij het zandsculpturenfestival aan Oostwal in Oss of bij de Pannenkoekenbakker aan de Udenseweg in Zeeland.

Uit de krant