Afbeelding

Organisatie IndeBan weer helemaal in de ban

Nieuws 177 keer gelezen

GASSEL - Na een muzikale pauze van bijna twee jaar kroop het bloed waar het niet gaan kan bij de organisatie van muziektheater InDeBan. De eerst ideeën kwamen op tafel, er werd druk gecomponeerd en geschreven, onderling geappt... en de conclusie was al snel duidelijk: tijd voor een nieuwe editie. In het najaar van 2017 brengt InDeBan een nieuwe, originele show met muziek, dans, zang en drama.

De huidige organisatie - Philip van den Berg, Sandra van den Berg en Marleen Zwakhoven - verwelkomt dit jaar Wilfred Thijssen uit Mill. Hij kent de kneepjes van het vak, want hij is namelijk al vaker gespot bij InDeBan. In 2006 als slagwerker en de jaren daarna als podiummeester. “Fijn om zo’n betrokken persoon erbij te hebben”, vertelt Marleen. “Hij kijkt toch weer heel anders tegen dingen aan, en een frisse blik is altijd goed. We willen het onderste uit de kan halen en gaan voor the top of the bill. Wilfred is dan zeker een toegevoegde waarde.”

Zang- en dansaudities
Voor een mooie en evenwichtige show worden dit najaar weer zang- en dansaudities gehouden. Hiermee biedt InDeBan een podium aan regionaal talent. Carina Schel uit Escharen debuteert komend jaar bij InDeBan. Zij neemt de volledige choreografie op zich.
Na de vakantie wordt het groots aangepakt en gaat alles van start. Philip vertelt vol enthousiasme: “Laat InDeBan maar weer komen, wij zijn er klaar voor. Energie en ideeën voor tien. We willen graag beginnen.” Houd de Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws over de audities en de datum van de shows.

Uit de krant