Groen, gezelligheid en winkelplezier in Uden

Nieuws 35 keer gelezen

UDEN - Uden staat bekend om al haar vele leuke activiteiten en evenementen. Uden krijgt dagelijks bezoek van mensen die een gezellig dagje komen winkelen, vanwege het gevarieerde en complete aanbod winkels. Maar ook om gewoon een terrasje te pakken, een lekker hapje te eten, één van de vele leuke uitjes te beleven, te wandelen in Udens groen, even te sporten of te overnachten in één van de bijzondere slaapplekjes.

Zowel de fervente shop-a-holic als de praktische winkelbezoeker kan in Uden zijn hart ophalen. Het centrum biedt genoeg voor een dag vertier. Je vindt er unieke winkeltjes en grote ketens. En je kunt er lekker even uitblazen bij een van de sfeervolle cafés, terrassen, lunchrooms en restaurants.
Op vrijdag is het koopavond tot 21 uur en op 26 juni, 31 juli en 28 augustus is het koopzondag.

Weekmarkt
Op maandagochtend heerst er altijd gezellige drukte in het centrum. De kraampjes van de grootste markt uit de regio staan gebroederlijk naast elkaar op de Markt en de Nieuwe Markt en zijn open van 8 tot 12.30 uur. Verse producten, wie houdt er niet van? Op vrijdag kun je op de Udense markt allerlei verse lekkernijen halen. Van frisse groentes en fruit, tot verleidelijk geurend brood en banket.

Uit de krant

Uit de krant