Afbeelding

Ballonfestival Grave op 19 en 20 augustus

Nieuws 8 keer gelezen

GRAVE - Op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus vindt in Grave het traditionele Ballonfestival plaats. Aan de Jan van Cuijkdijk zullen weer vele kleurrijke ballonnen het luchtruim boven Grave en omgeving kiezen. Niet alleen de gewone ballonnen zijn te zien, maar ook weer diverse Special Shapes, ballonnen met een speciale vorm.

De voorbereidingen voor het Ballonfestival Grave zijn al in volle gang. Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat kan worden gerekend tot een van de spectaculairste ballonevenementen van Nederland. Afhankelijk van de wind en de hoogte maken de ballonnen hun bijzondere vaart. Duizenden mensen uit de wijde omgeving genieten van dit spektakel. Naast het oplaten van de luchtballonnen wordt er nog een aantal andere demonstraties en shows gegeven.

Gratis toegang
Het festival is beide dagen vrij toegankelijk voor bezoekers, waarbij de kinderen vermaakt worden met vele activiteiten zoals ballonnenclowns, luchtkussens en een draaimolen. Op zaterdag vanaf 16 uur is er een knutselmiddag.

Kijk voor meer info op www.ballonfestival-grave.nl

Uit de krant

Uit de krant