Jumbo Eijsermans in Zeeland geeft auto weg

Nieuws 18 keer gelezen

ZEELAND - Jumbo Eijsermans in Zeeland bestaat in oktober één jaar. Het bereiken van deze mijlpaal viert de supermarkt in de week van 12 tot en met 17 oktober met tal van feestelijke activiteiten en winacties. Spectaculair hoogtepunt van de feestweek is de bekendmaking van de winnaar van een splinternieuwe auto die Jumbo weggeeft. Dit gebeurt op zaterdag 17 oktober om 17 uur op de parkeerplaats voor de winkel.

Tot en met 17 oktober ontvangen klanten van Jumbo Eijsermans bij besteding van minimaal 25 euro een ticket waarmee zij kans maken op de auto. Na het invullen van je naam en adresgegevens kun je het ticket in de winkel inleveren.

‘Zeeland viert mee’
Onder het motto ‘Zeeland viert mee’ valt er tijdens de feestweek echter nog veel meer te winnen voor klanten van Jumbo Eijsermans. Zo maakt iedereen die zijn kassabon inlevert elke dag kans op een fraaie hoofdprijs en geeft Jumbo ook ieder uur een leuke prijs weg. Bij besteding van 25 euro krijg je een unieke code die je kunt invoeren in de speciale kluis in de winkel. Wanneer de kluis open gaat ben je de gelukkige winnaar van de ‘uurprijs’.

Uit de krant

Uit de krant