Afbeelding

Klassieke en Amerikaanse voertuigen op Knalpijppop

Nieuws 53 keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER - Op het evenemententerrein aan de AA-Kantstraat in Heeswijk-Dinther vindt zaterdag 25 en zondag 26 september de tweede editie van Knalpijppop plaats, een groots opgezette meeting voor Amerikaanse en klassieke voertuigen. Organisatie is in handen van de club BH Dubbel D.

\n

Het weiland aan de AA-kantstraat wordt omgetoverd tot festivalterrein en biedt veel ruimte aan tal van fraaie voertuigen. Op zaterdag gaat het terrein om 11 uur open. De meeting krijgt op deze dag ook een muzikaal karakter; vanaf 14 uur treden diverse bands op, waaronder de Heeswijk-Dintherse band Groovebloedig en de 190’s. De Boekelse formatie 190’s is een stonerrockband en stond op eerder ook op de mainstage van Bospop. Een andere topper is Circle J. Met lovende kritieken speelde deze band tal van festivals plat met hun aanstekelijke mix van punk en folky meezingers. Met bas, scheurende gitaren, doedelzak, accordeon en banjo spelen deze muzikanten stevige feestmuziek, waarbij bands als Flogging Molly en Dropkick Murphy’s verbleken. Entree bedraagt op de zaterdag 15 euro.

\n

Het is mogelijk te overnachten en zondagochtend is er ontbijt verkrijgbaar. Zondag 26 september is de grote Meeting-dag. Vele klassieke auto’s, motoren, trucks, jeeps, brom/snorfietsen, Solexen en Amerikaanse voertuigen worden over het gehele terrein uitgestald. Daarnaast is er van alles te beleven. Een 4x4 demonstratie, een minikermis voor kinderen, diverse stands, live muziek en nog veel meer. De zondag is gratis toegankelijk.

Meer info: www.bhdubbeld.nl.

Afbeelding

Uit de krant