Afbeelding
Ronald Strijbosch

Workshop lentefotografie

Maashorst 424 keer gelezen

MAASHORST - De lente is in aantocht en veel voorjaarsbloeiers komen alweer uit. Hoe leuk is het om daar prachtige natuurfoto’s van te maken? Ronald Strijbosch Photography verzorgt in het voorjaar speciale workshops lentefotografie voor beginners en minder ervaren amateurfotografen.

Ronald: “Vind je alle knopjes en mogelijkheden van je camera ook ingewikkeld? Daar worstelt menig beginnend fotograaf mee en ik wil je daar graag bij helpen. Leer begrijpen waarom je foto vaak niet wordt zoals je verwacht had. Heb je een moderne camera maar fotografeer je altijd op de automatische stand, ontdek wat er allemaal meer mogelijk is. Dat is waar het in deze workshops om gaat, het leren en toepassen van de basisvaardigheden.”

Workshop lentefotografie voor beginners op 11 mei of  25 mei
“We starten om 9 uur met een uurtje uitleg over de basis”, vertelt Ronald. “Dit in een ontspannen sfeer zodat het voor iedereen te begrijpen is. Daarna gaan we op pad in natuurgebied de Maashorst om te oefenen met de verschillende instellingen van de camera. Ook gaan we aan de slag met het kiezen van de juiste standpunten.”

Vervolg workshop lentefotografie op 18 mei of 1 juni
In deze workshop gaan de deelnemers een stapje verder. Starten is weer om 9 uur. Ronald: “Je leert hoe je composities kunt maken, de juiste belichting te kiezen en wat de beste manier is om details vast te leggen. De nadruk van deze workshop ligt vooral op het zelf maken van foto’s en het opdoen van ervaring.”

Meld je nu aan en ontvang als voorbereiding het nieuwste e-book Beginnen met natuurfotografie met volop informatie en inspirerende foto’s gratis. De workshops zijn bij natuurcentrum Maashorst, Erenakkerstraat 5 in Nistelrode, en duren tot circa 13 uur. De groep bestaat uit maximaal 6 personen, dus je krijgt veel persoonlijke aandacht. “De kosten zijn zo laag mogelijk gehouden om iedereen een kans te geven hieraan deel te nemen.”

Kijk voor meer informatie en aanmelden op ronaldstrijbosch.nl/workshop-natuurfotografie-lente.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant